Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu sünnet olmuş görmek

Rüyada oğlunu sünnet olmuş görmek

Rüyada oğlunu sünnet olmuş görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu sünnet olmuş gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Rüyada kendi oğlunun sünnet olduğunu görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun sünnet olacağını görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun sünnet düğününü görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu sünnet etmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu sünnet olmuş görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, yiyip içeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına işarettir.

Rüyada oğlunun sünnet düğünü görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments