Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu sünnet ettirmek

Rüyada oğlunu sünnet ettirmek

Rüyada oğlunu sünnet ettirmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerinin artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu sünnet ettirmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda diğerlerini sizden daha şanslı buluyor olabilirsiniz.

Rüyada oğlunu sünnet ettirmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun sünnet görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak deniz aşırı işler yapılacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Rüyada oğlunu sünnetli görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada oğlunu sünnet olduğunu görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi oğlunun sünnet olduğunu görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşamının da düzene gireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun sünnet düğününü görmek borcunun da hafifleyeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments