Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlak kesmek

Rüyada oğlak kesmek

Rüyada oğlak kesmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, ona kol kanat gereceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına inanılır.

Rüyada oğlak kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışları sizin için öğretici olabilir.

Rüyada oğlak kesmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kahverengi oğlak görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada ikiz oğlak görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret eder.

Rüyada oğlak sevdiğini görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada oğlak kovalamak haksızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada oğlak sürüsü görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına delalet eder.

Rüyada oğlak eti yemek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, isteklerine kavuşacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine inanılır.

Rüyada erkek oğlak görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments