Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlak sevdiğini görmek

Rüyada oğlak sevdiğini görmek

Rüyada oğlak sevdiğini görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, hatalarından erken döneceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, bol hayır duası alınacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada oğlak sevdiğini gördüyseniz:

  • Hep onların aramasını beklemeyin.

Rüyada oğlak sevdiğini görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada oğlak sevmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz oğlak oynarken görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah oğlak görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, verimliliğinin artacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işarettir.

Rüyada oğlak emzirmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, huzura erileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlak kaybetmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine yorulur.

Rüyada oğlak doğduğunu görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına yorulur.

Rüyada kuzu oğlak görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments