Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odasında mezar görmek

Rüyada odasında mezar görmek

Rüyada odasında mezar görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, keyfinin kaçacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerin de hafifleyeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odasında mezar gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Rüyada yatak odasında mezar görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına tabir olunur.

Rüyada odasında mezar görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, duaların kabul göreceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada odada mezar görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada oda içinde mezar görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulur.

Rüyada odanın içinde mezar görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağınık odayı toplamak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada odada balık görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada makam odası görmek daha fazla başarı kazanılacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments