Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odada mezar görmek

Rüyada odada mezar görmek

Rüyada odada mezar görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, şifaya kavuşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada odada mezar gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Rüyada yatak odasında mezar görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada oda içinde mezar görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada odanın içinde mezar görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, refaha erileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet etmektedir.

Rüyada odada mezar görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Rüyada odasında mezar görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kariyer edineceğine inanılır.

Rüyada çok güzel bir oda görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tozlu oda görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada fazla oda görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments