Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kapılı oda görmek

Rüyada iki kapılı oda görmek

Rüyada iki kapılı oda görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kapılı oda gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada beyaz oda kapısı görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oda kapısı görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet eder.

Rüyada oda kapısını kilitlemek sözleri tutulacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada odanın kapısını kilitlemek amaçlarının da gerçekleşeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kapısı olmayan oda görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak odası kapısı görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ilerleyemeyeceğine alamet eder.

Rüyada odanın kapısını açmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada oda kapı açmak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments