Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda içinde su görmek

Rüyada oda içinde su görmek

Rüyada oda içinde su görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına alamet eder.

Rüyada oda içinde su gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Rüyada oda içinde su görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni bir ortama gireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına inanılır.

Rüyada odanın içinde su görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odanın içinde ağaç görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, büyük borçların altında ezileceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada odanın içinde banyo yapmak herkes tarafından saygı göreceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada oda içinde oda görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada odanın içinde duman görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sorunlarını gidereceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada oda içinde ağaç görmek yakın çevresine fikir danışacağına, mevki kaybına uğrayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Rüyada oda içinde klozet görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments