Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda duvarı görmek

Rüyada oda duvarı görmek

Rüyada oda duvarı görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yanlış işler yapacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Rüyada oda duvarı gördüyseniz:

  • Değişime direnmek sorunları körükleyebilir.

Rüyada odanın duvarının yıkıldığını görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada oda duvarı görmek başarılarının devamının geleceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz duvarlı oda görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, ağzının tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada odanın duvarını silmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Rüyada mavi duvarlı oda görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına inanılır.

Rüyada yatak odasında yabancı görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yarasını saracağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına alamet eder.

Rüyada yatak odası almak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada odaya kar yağdığını görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments