Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at sevmek

Rüyada at sevmek

Rüyada at sevmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, güzel bir evliliğe, kişinin geçiminin zorlaşacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada at sevmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada atı sevmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada atın başını sevmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada at sevdiğini görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, ev taşımaya, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini at üzerinde görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kulluk derecesinin artmasına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Rüyada kırmızı atı sevmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, önünün açılacağına işaret eder.

Rüyada siyah at sevmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz at sevdiğini görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi at sevmek anne baba duasının alınacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments