Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nun harfi görmek

Rüyada nun harfi görmek

Rüyada nun harfi görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nun harfi gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden veya harekete geçmeden önce, şifreleri çözmeniz gerekiyor.

Rüyada üç harfli kovmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada harf ve sayı görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada üç harfliden kaçmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kef harfi görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet etmektedir.

Rüyada dad harfini görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan suretinde üç harfli görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arapça be harfi görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada harfli kolye görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments