Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harf ve sayı görmek

Rüyada harf ve sayı görmek

Rüyada harf ve sayı görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, maddi anlamda rahatlamaya, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada harf ve sayı gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada harf ve sayı görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını üç harfli görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Rüyada ebced harfleri görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına inanılır.

Rüyada vav harfi görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada üç harflilerden bahsetmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, onları rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada altın harf görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada harf görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments