Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi nüfus cüzdanını görmek

Rüyada kendi nüfus cüzdanını görmek

Rüyada kendi nüfus cüzdanını görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada kendi nüfus cüzdanını gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Rüyada başkasının nüfus cüzdanını görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada başkasına ait nüfus cüzdanı görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada boş nüfus cüzdanı görmek düşünmeden hareket edeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, stresini atacağına işaret eder.

Rüyada mavi nüfus cüzdanı görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına yorulmaktadır.

Rüyada nüfus cüzdanı çaldırmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kötü günleri geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada nüfus cüzdanı aramak kısmetinin ve talihinin açılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada yeni nüfus cüzdanı görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada eski nüfus cüzdanı görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, huzurlu günlerin geleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments