Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nüfus cüzdanı yenilemek

Rüyada nüfus cüzdanı yenilemek

Rüyada nüfus cüzdanı yenilemek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına inanılır.

Rüyada nüfus cüzdanı yenilemek gördüyseniz:

  • Elinizdeki parayı sizin için çok gerekli birşeye yatırma imkanıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada nüfus cüzdanı yenilemek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasına ait nüfus cüzdanı görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nüfus cüzdanında evli yazdığını görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, bereketin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek nüfus cüzdanı görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski nüfus cüzdanı görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kendi nüfus cüzdanını görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada nüfus cüzdanı çıkartmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, zinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada nüfus cüzdanını kaybetmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments