Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut piştiğini görmek

Rüyada nohut piştiğini görmek

Rüyada nohut piştiğini görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, başarılarının sürekli olacağına, umutlarının söneceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut piştiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Rüyada nohut piştiğini görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına işarettir.

Rüyada börek piştiğini görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, kazancın günden güne artacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada yufka piştiğini görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişti olmak ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı piştiğini görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine alamet eder.

Rüyada köfte piştiğini görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve piştiğini görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencerede yemek piştiğini görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments