Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişti olmak

Rüyada pişti olmak

Rüyada pişti olmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişti olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde yaşanan her konuyu kafanıza takıyorsunuz, biraz rahat olun yoksa sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Rüyada yufka piştiğini görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tencerede yemek piştiğini görmek karşılığını bulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada börek piştiğini görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişti oynamak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada balık piştiğini görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada sütün piştiğini görmek isabetli kararlar alacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Rüyada yufka yemek piştiğini görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde yemek piştiğini görmek kazancını iki kat arttıracağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments