Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at öldürüldüğünü görmek

Rüyada at öldürüldüğünü görmek

Rüyada at öldürüldüğünü görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, harama göz dikmeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet eder.

Rüyada at öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Rüyada at öldürdüğünü görmek düşmanlarını alt edeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Rüyada ölmek üzere olan at görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına tabir olunur.

Rüyada at öldüğünü görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret eder.

Rüyada atı öldürmek iyi günler yaşayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kişinin yasa düşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz atın öldüğünü görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada öldürülmüş at görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, patron olunacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada atın öldüğünü duymak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine işaret eder.

Rüyada siyah atın öldüğünü görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments