Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at öldürdüğünü görmek

Rüyada at öldürdüğünü görmek

Rüyada at öldürdüğünü görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, bilgiyle donanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, isteklerini yerine getireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına işaret eder.

Rüyada at öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Rüyada attan düşüp ölmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, zor zamanların sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada atın öldürüldüğünü görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine tabir olunur.

Rüyada at ölmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada at öldüğünü görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada at öldürmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz atın öldüğünü görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atı öldürmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, iş hayatında saygı göreceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten atlayıp ölmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments