Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmek üzere olan at görmek

Rüyada ölmek üzere olan at görmek

Rüyada ölmek üzere olan at görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, elindekini de bitireceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine inanılır.

Rüyada ölmek üzere olan at gördüyseniz:

  • Normal koşulların dışında eğilimler problemler yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada atın öldürüldüğünü görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, tekin olmayan işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten atlayıp ölmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada at öldürmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, neşesinin yerine geleceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada attan düşüp ölmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Rüyada atın öldüğünü duymak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, borçların artacağına, yenileceğine, şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi atın öldüğünü görmek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada at öldürdüğünü görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, rızkının da çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada atı öldürmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments