Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlını görmek

Rüyada nişanlını görmek

Rüyada nişanlını görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, onları okula göndereceğine işaret eder.

Rüyada nişanlını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler oldukça yararlı olabilir.

Rüyada nişanlı olduğunu söylemek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada siyah nişan elbisesi görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasıyla nişanlanmak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir erkekle nişanlanmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi nişan davetiyesini görmek kişinin hayatının değişeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, işlerin yeni kapılar açacağına işaret eder.

Rüyada kızını nişanlanmış görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir erkekle nişanlanmak sıkıntılarının geçeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış nişan yüzüğü görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, hakkını savunamayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments