Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlı olduğunu söylemek

Rüyada nişanlı olduğunu söylemek

Rüyada nişanlı olduğunu söylemek çekilen yükün hafifleyeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kolaylık sağlayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, çok kötü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlı olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Rüyada nişanlanacağını söylemek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına inanılır.

Rüyada nişanlı olduğunu söylemek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlandığını söylemek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğu söylemek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada toplulukta şarkı söylemek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada hakkını helal etmediğini söylemek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşandığını söylemek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine yorulur.

Rüyada ezan söylemek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, huzurun kaçacağına, çıkmaza gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments