Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanmak ve ağlamak

Rüyada nişanlanmak ve ağlamak

Rüyada nişanlanmak ve ağlamak gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlanmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli veya sonuçta elde edeceklerinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Rüyada nişanda ağlamak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, geçim derdine düşeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlanmak ve ağlamak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada nişanlısının ağladığını görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı nişanlı görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alyans takmak nişanlanmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı birinin nişanlandığını görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin afiyette kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlıyken başkasıyla nişanlanmak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan kıyafeti giymek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments