Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanda ağlamak

Rüyada nişanda ağlamak

Rüyada nişanda ağlamak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanda ağlamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ya da önemli ilişkilerinizi iletişim kanalları yoluyla geliştirebilirsiniz.

Rüyada nişanlısının ağladığını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet eder.

Rüyada nişanda ağlamak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlanmak ve ağlamak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, gönül kapılarının açılacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına alamet eder.

Rüyada nişanlısının namaz kıldığını görmek devlete hizmet etmeye, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine inanılır.

Rüyada nişan takmak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına rivayet eder.

Rüyada nişandan kaçmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada nişan yüzüğü değiştirmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada bir akrabasının nişanlandığını görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments