Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlan yüzüğü görmek

Rüyada nişanlan yüzüğü görmek

Rüyada nişanlan yüzüğü görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına alamet eder.

Rüyada nişanlan yüzüğü gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada nişan yüzüğü bulmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada nişan yüzüğünü çıkardığını görmek aksiliklerin yaşanacağına, günahlarına tövbe edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada nişan yüzüğü görmek enerjisini toplayacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına tabir olunur.

Rüyada nişan yüzüğü satmak karamsar olacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük takıp nişanlanmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü düşürmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına inanılır.

Rüyada eski nişan yüzüğünü görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments