Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini kucaklamak

Rüyada annesini kucaklamak

Rüyada annesini kucaklamak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, şansının geri döneceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, eline haram para geçeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada annesini kucaklamak gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada ölmüş annesini kucaklamak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi kucaklamak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Rüyada annesini kucaklamak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yaşamını kolaylaştıracağına inanılır.

Rüyada anneyi kucaklamak hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını kucaklamak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada gelini kucaklamak sevindirici şeyler duymaya, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini kucaklamak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zorluklarla boğuşulacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada ölen bir kişiyi kucaklamak maddi olarak çok kayıp vereceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments