Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan kıyafeti görmek

Rüyada nişan kıyafeti görmek

Rüyada nişan kıyafeti görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, yanlış anlaşılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada nişan kıyafeti gördüyseniz:

  • Bazı işleri farklı şekilde halletme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada nişan kıyafeti giymek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada nişan kıyafeti bakmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına tabir olunur.

Rüyada nişan kıyafeti giydiğini görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişan kıyafeti almak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yol kat edeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek verilen kararların geri çekileceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada nişan kıyafeti görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, bilmediği duyguları tadacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kıyafetini giymek yeni siparişler alacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafetle yıkanmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments