Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan ertelemek

Rüyada nişan ertelemek

Rüyada nişan ertelemek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada nişan ertelemek gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Rüyada nişan ertelemek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada evliliği ertelemek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi ertelemek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına tabir olunur.

Rüyada nikah ertelemek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünü ertelemek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik nişanlık giymek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada isteksiz nişanlanmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine yorulur.

Rüyada tanıdığın birinin nişanlandığını görmek büyük çaba sarfedeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments