Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinin nişanlandığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin nişanlandığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin nişanlandığını görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok yükseleceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada tanıdık birisiyle nişanlanmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı birinin nişanlandığını görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, evlatların hayırsız çıkacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir erkekle nişanlanmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının nişanlandığını görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Rüyada tanıdık biriyle nişanlanmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle nişanlandığını görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına yorulur.

Rüyada tanıdık nişanlanmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin nişanlandığını görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments