Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikahlandığını görmek

Rüyada nikahlandığını görmek

Rüyada nikahlandığını görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nikahlandığını gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Rüyada dini nikah görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işarettir.

Rüyada biriyle nikahlandığını görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada eşiyle yeniden nikahlanmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine yorulur.

Rüyada nikaha katılmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dini nikahlanmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin nikahlandığını görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına inanılır.

Rüyada eşiyle nikah kıymak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada nikah dairesi görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments