Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle nikah kıymak

Rüyada eşiyle nikah kıymak

Rüyada eşiyle nikah kıymak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, anne baba duasının alınacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle nikah kıymak gördüyseniz:

  • Sizi çok yoracak olan tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada eşiyle nikah kıymak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada hoca nikahı kıymak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekrar nikah kıymak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle nikah kıymak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada papazın nikah kıydığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle nikah kıymak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip nikah kıymak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalet eder.

Rüyada zorla nikah kıymak malının ve parasının eksilmeyeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments