Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikahına hazırlanmak

Rüyada nikahına hazırlanmak

Rüyada nikahına hazırlanmak rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı kararlar alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada nikahına hazırlanmak gördüyseniz:

  • Birlikte çıkılan kısa bir yolculuk veya tatil olabilir.

Rüyada nikahına hazırlanmak işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada umreye gitmek için hazırlandığını görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest almak için hazırlanmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına yorulur.

Rüyada dügüne hazırlanmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, büyük bir karar verileceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gerdeğe hazırlanmak her isteklerinin yerine geleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına tabir olunur.

Rüyada umreye gitmek hazırlanmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir yere gitmek için hazırlanmak yeni bir eve taşınacağına, işlerin rayından çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet eder.

Rüyada kına gecesine hazırlanmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments