Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir ve deniz görmek

Rüyada nehir ve deniz görmek

Rüyada nehir ve deniz görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehir ve deniz gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Rüyada deniz ve nehir görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde nehir görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz nehir görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Rüyada nehir deniz görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir ve deniz görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada nehirden geçememek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehirden kurtulmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehirde sandal görmek önemli bir makama terfi alacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments