Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada narenciye sıkacağı görmek

Rüyada narenciye sıkacağı görmek

Rüyada narenciye sıkacağı görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada narenciye sıkacağı gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Rüyada narenciye sıkacağı görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet eder.

Rüyada meyve sıkacağı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine alamet eder.

Rüyada limon sıkacağı görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalettir.

Rüyada narenciye toplamak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada narenciye yemek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada narenciye ağacı görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, şeytanın aklına uyacağına, zenginliğe tabir olunur.

Rüyada narenciye bahçesi görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işarettir.

Rüyada narenciye görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, her zaman şükür içinde olacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments