Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve sıkacağı görmek

Rüyada meyve sıkacağı görmek

Rüyada meyve sıkacağı görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına delalet eder.

Rüyada meyve sıkacağı gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular ya da belli pazarlıklar da zaman alıcı olabilir.

Rüyada meyve sıkacağı görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada limon sıkacağı görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, para biriktirebileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada narenciye sıkacağı görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba dolusu meyve görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı meyvesi görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sebze ve meyve toplamak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada meyveler görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil meyve bahçesi görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments