Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada narenciye görmek

Rüyada narenciye görmek

Rüyada narenciye görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına rivayet eder.

Rüyada narenciye gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, zorlanacağınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada narenciye yemek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada narenciye sıkacağı görmek bolluk içinde yaşanacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada narenciye toplamak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada narenciye bahçesi görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, iyi hissedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada narenciye ağacı görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada narenciye görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments