Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor örtü takmak

Rüyada mor örtü takmak

Rüyada mor örtü takmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, durgun giden işlerin açılacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Rüyada mor örtü takmak gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada mor örtü takmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada mor yatak örtüsü görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine yorulur.

Rüyada mor örtü görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mor masa örtüsü görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, dinden çıkacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada örtü takmak rahatlık içinde yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz örtü takmak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi örtü takmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments