Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmak istediğini görmek

Rüyada namaz kılmak istediğini görmek

Rüyada namaz kılmak istediğini görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, her gün daha fazla dolacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılmak istediğini gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada namaz kılmak istediğini görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılmak istemek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, rakiplerin üzüleceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına inanılır.

Rüyada namaz kılmayı istemek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına inanılır.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze namazını kıldığını görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına işarettir.

Rüyada ölen kişinin cenaze namazını kılmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada eşin namaz kıldığını görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, şansın döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerde namaz kılmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments