Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze namazını kıldığını görmek

Rüyada cenaze namazını kıldığını görmek

Rüyada cenaze namazını kıldığını görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze namazını kıldığını gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir.

Rüyada babanın cenaze namazını kılmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin cenaze namazını kılmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdestsiz cenaze namazı kılmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın cenaze namazı kılmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cemaatle cenaze namazı kılmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret eder.

Rüyada cenazede namaz kılmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, insanlarla iç içe olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenaze namazını kıldığını görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, duygularının karşılıklı olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments