Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılıyor gibi yapmak

Rüyada namaz kılıyor gibi yapmak

Rüyada namaz kılıyor gibi yapmak ardından yeni bir iş bulunacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılıyor gibi yapmak gördüyseniz:

  • Sizi desteklemek ya da ellerinden geldiğince size yardımcı olmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada namaz kılıyor gibi yapmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılar gibi yapmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada namaz kılarken çiş yapmak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek gibi namaz kılmak kasasının daha çok para dolacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyuyor gibi yapmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bayılmış gibi yapmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uyur gibi yapmak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş gibi yapmak şansın çalışmaya başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments