Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılar gibi yapmak

Rüyada namaz kılar gibi yapmak

Rüyada namaz kılar gibi yapmak enerjisini toplayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulur.

Rüyada namaz kılar gibi yapmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Rüyada namaz kılıyor gibi yapmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılar gibi yapmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken çiş yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada erkek gibi namaz kılmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, bir bebek sahibi olunacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayılmış gibi yapmak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş gibi yapmak zorlukların giderileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada uyuyor gibi yapmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, işlerinin büyüyeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada uyur gibi yapmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments