Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayılmış gibi yapmak

Rüyada bayılmış gibi yapmak

Rüyada bayılmış gibi yapmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada bayılmış gibi yapmak gördüyseniz:

  • Taşınabilir veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bayılmış gibi yapmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada bayılır gibi olmak hasta ve üzgün olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, mutlulukların yarım kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayılma numarası yapmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada bayılma taklidi yapmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalettir.

Rüyada bayılmış numarası yapmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine inanılır.

Rüyada eşini bayılmış görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada bayılıp ayılmak büyük bir projenin başına geçileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin bayılmasını görmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, kazancının azalacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments