Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kıldığını duymak

Rüyada namaz kıldığını duymak

Rüyada namaz kıldığını duymak kötü duygularından arınacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kıldığını duymak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Rüyada birinin namaz kıldığını duymak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kıldığını duymak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada islam yerde namaz kılmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağacın altında namaz kılmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada anne ve babanın namaz kıldığını görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada birini namaz kılmak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayanla namaz kılmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments