Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin namaz kıldığını duymak

Rüyada birinin namaz kıldığını duymak

Rüyada birinin namaz kıldığını duymak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin namaz kıldığını duymak gördüyseniz:

  • Çözümleyici olun.

Rüyada namaz kıldığını duymak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin namaz kıldığını duymak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle namaz kılmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada teveccüh namazı kılmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, o masumların bedduasını alacağına tabir olunur.

Rüyada camide bayram namazı kılmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada camide ikindi namazı kılmak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına rivayet eder.

Rüyada mescidde namaz kılmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, daha güçlü bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada aptes almak namaz kılmak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments