Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken oynamak

Rüyada namaz kılarken oynamak

Rüyada namaz kılarken oynamak kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, sıkıntı yükleneceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, kırılacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken oynamak gördüyseniz:

  • Sizi yeni bir yöne yönlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada namaz kılarken oynamak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada imam namaz kılanları görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulur.

Rüyada namaz kılmaya yer aramak mutsuz ve huzursuz olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada birini namaz kılarak görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir yakınını namaz kılarken görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada abdest almak namaz kılmamak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işarettir.

Rüyada namaz kılan cin görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşuyu namaz kılarken görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, gönül yaralarının iyileşeceği işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments