Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini güzel ve mutlu görmek

Rüyada kendini güzel ve mutlu görmek

Rüyada kendini güzel ve mutlu görmek zenginleşeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok zor günler geçirileceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine yorulur.

Rüyada kendini güzel ve mutlu gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla aranızda oluşacak farklılıklar, sizi huzursuz edebilir.

Rüyada kendini güzel ve mutlu görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını çok mutlu görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mutlu bir evlilik görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada mutlu insanlar görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, isyan edeceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızla mutlu olmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı bir haber alınacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu mutlu görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını mutlu görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada iki sevgiliyi mutlu görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments