Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutlu birini görmek

Rüyada mutlu birini görmek

Rüyada mutlu birini görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, enerjisini toplayacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kolaylık sağlayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Rüyada mutlu birini gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada erkekle mutlu olmak hayırlı adımlar atılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Rüyada mutlu haber almak çok büyük mutluluklar duyacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle mutlu olduğunu görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mutlu ve huzurlu olmak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada kardeşini mutlu görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye inanılır.

Rüyada sevdiğin kızla mutlu olmak daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini mutlu görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini mutlu görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments