Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at arısı görmek

Rüyada at arısı görmek

Rüyada at arısı görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada at arısı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Rüyada at arısı görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada arı tarafından kovalanmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada arı ve petek görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek arı görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arının bal yaptığını görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada arının soktuğunu görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arıların soktuğunu görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada arı topluluğu görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments