Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arıların soktuğunu görmek

Rüyada arıların soktuğunu görmek

Rüyada arıların soktuğunu görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada arıların soktuğunu gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada arı bulmak sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Rüyada mavi arı görmek hastalıklarından kurtulacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek arısı öldürmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada arı bal yemek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına delalettir.

Rüyada arının oğul verdiğini görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bolca arı görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok arı görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arı kovanı taşımak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments