Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müstehcen şeyler görmek

Rüyada müstehcen şeyler görmek

Rüyada müstehcen şeyler görmek haksızlığa uğrayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, kendisini işine vereceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, işlerinin bollaşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada müstehcen şeyler gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada müstehcen şeyler görmek eline para geçeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada müstehcen film izlemek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyi kaybettiğini görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada bir şeyi kaçırmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, daha zengin hale geleceğine inanılır.

Rüyada birinden bir şey saklamak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Rüyada boğazında bir şey kaldığını görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, çok büyük bir acı duyacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde bir şey bulmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments