Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi kaybettiğini görmek

Rüyada bir şeyi kaybettiğini görmek

Rüyada bir şeyi kaybettiğini görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, kendisini korumaya alacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyi kaybettiğini gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu geliştirmenizde, aşk hayatınızın veya sevgi temalı ilişkilerinizin faydası olabilir.

Rüyada kaybettiğin bir şeyi bulmak rahata ereceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada kaybettiği bir şeyi aramak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada kaybettiği bir şeyi bulmak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kaybettiği şeyi aramak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybettiğin bir şeyi aramak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada kaybolan bir şey aramak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok sevileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada kaybettiği bir şeyi bulamamak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına delalettir.

Rüyada kaybettiğin bir şeyi görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments